Kuvia töistäni - maalauksia, lasitöitä, taidetekstiilejä jne.

     Olen 55-vuotias ( s. vuonna 1967 ) psykiatrinen ja lasten sairaanhoitaja lähtöisin Kajaanista. Sittemmin olen asunut Kuopiossa yli 25 vuotta. Taiteen tekemistä olen harrastanut koko ikäni. Lukioiästä alkaen olen maalannut kuvia lähinnä vesi- ja öljyvärein.

     Olen käynyt Limingan kuvataidekoulun perusoppijakson v. 1992-93 ja Ingmanin Käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksessa tekstiiliartesaaniksi v. 2008-2010. Viimeisin koulutukseni on päihdetyön ammattitutkinto, jonka suoritin täydennyskoulutuksena Savon aikuis- ja ammattioppilaitoksessa 2016-2017.

     Nykyisin asun Kuopion maaseudulla Karttulan Syvänniemellä. Taulujen maalaamisen lisäksi olen perehtynyt lasimosaiikkiitekniikkaan ja käyttänyt töissäni hieman lasinsulatustekniikkaakin. Myös lyijylasi- ja tiffanylasityötekniikat ovat tuttuja. Lisäksi pidän villan huovutuksesta ja kankaanpainantatekniikoista. Myös kudontaan, kankaan värjäykseen, punontaan ja kivenhiontaan olen tutustunut.

     Teen mielelläni tilaustyönä tauluja/sisustustekstiilejä/taidetekstiilejä vesi-ja öljyvärein, kankaanpainantaa ja -värjäystä sekä villan huovutusta hyväksi käyttäen esim. lähettämäsi kuvan/aiheen pohjalta. Otathan yhteyttä niin suunnitellaan yksilöllinen taidetyö yhdessä itsellesi tai lahjaksi !